Sunați-ne acum: 0755.133.133

Termeni si conditii

A. Termeni generali

1. Prin accesarea paginilor https://projectcenter.ro/, numite in continuare Project Center indicati ca sunteti de acord, accepati si respectati acest document, numit in continuare Termeni si Conditii. Doar prin acceptarea si respectarea exclusive a Termenilor si Conditiilor puteti folosi serviciile Project Center.
2. Project Center poate modifica in orice moment Termenii si Conditiile prin actualizarea acestei pagini.
3. Project Center ofera servicii comunicationale si de informare in masa. Prin accesarea paginilor Project Center sunteti de acord si acceptati faptul ca serviciile oferite includ o gama larga de anunturi, reclama, mesaje scrise audio sau vizuale, fara optiunea de a renunta la acestea.

B. Conditile de utilizare

1. Project Center nu isi asuma niciun fel de raspundere asupra materialelor trimise sau publicate de catre Utilizator si nu ofera nicio garantie asupra veridicitatii acestora. Utilizatorul va intelege, accepta si respecta faptul ca intreaga raspundere, inclusiv raspunderea juridica, ii revine in totalitate pentru materialele care poarta semnatura sa.
2. Ca Utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma accesarii si/sau folosirii informatiilor si materialelor din paginile Project Center.
3. Ca Utilizator intelegeti, acceptati si repectati faptul ca Project Center nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a datelor dumneavoastra. De asemenea Project Center nu ofera nici o garantie ca serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra sau ca serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, datele si informatiile puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere.
4. Project Center isi rezerva, de asemenea, dreptul de a sterge oricare dintre informatiile oferite de catre dumneavoastra, in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

C. Disclaimer

1. Project Center nu are niciun fel de obligatie legala de a controla veridicitatea, corectitudinea si/sau exactitatea informatiilor oferite de catre Utilizatori.

2. Project Center nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, sau de alta natura rezultate din:

a. imposibilitatea utilizarii serviciilor oferite de catre Project Center;
b. acces neautorizat, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor;
c. orice alta problema legata de serviciile Project Center;
Oricare dintre serviciile Project Center se pot utiliza numai prin intelegerea, acceptarea si respectarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor prezentate anterior.
Va multumim,
Echipa Project Center