Rezultatele cautarii tale

Politica de confidentialitate

Redactat în concordanţa cu prevederile Legii nr. 677 din 2001, pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

www.projectcenter.ro este un sit al S.C. Project Center Intermed 2004 SRL („noi”, „al nostru” şi „nouă” în această Politică de confidenţialitate). Prin utilizarea sitului www.projectcenter.ro („projectcenter”, „site”) acceptaţi politica de confidenţialitate a datelor prezentată în cele ce urmează. Politica de confidenţialitate se referă la colectarea şi utilizarea informaţiilor personale pe care ni le furnizaţi atunci când vizitaţi acest site.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau îndepărta la libera alegere porţiuni ale Politicii de confidenţialitate. Veţi găsi de fiecare dată ultima variantă a acestei Politici la această adresă împreună cu data ultimei modificări. Această Politică este o completare la oricare alţi termeni şi condiţii aplicabili site-ului project-imobiliare.ro. Acest document stabileşte reguli care privesc exclusiv site-ul project-imobiliare.ro şi nu au niciun efect asupra site-urilor către care avem legături: imobiliare.ro, olx.ro, storia.ro, lajumate.ro, inchirieripitesti.ro, hotelierpitesti.ro  etc. sau care au legături către project-imobiliare.ro .

Project Center Intermed 2004 este conştientă de importanţa protejării informaţiilor colectate despre dvs., în mod special acele informaţii capabile să vă identifice ca individ („informaţii personale”). Acest document guvernează modul în care colectăm şi utilizăm aceste informaţii. Această Politică ar trebui verificată periodic pentru a fi la curent cu orice modificări. Comentariile dvs. sunt binevenite (projectimobiliare@yahoo.com).

Informaţii colectate

Informaţiile pe care le colectăm diferă în funcţie de modul în care folosiţi site-ul. Este posibil să utilizaţi site-ul fără a fi nevoie să ne furnizati informaţii personale, dar dăcă doriţi să folosiţi unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil să vă fie cerute informaţii personale ca: numele, adresa de e-mail, domiciliul si numerele de telefon. Aceste informaţii sunt colectate numai atunci când acceptaţi voluntar şi în cunoştinţă de cauză trimiterea lor către noi. Ne angajăm ca în fiecare pagină unde vă cerem aceste informaţii să punem un link (o legătură) către acest document pentru a-l putea consulta ori de câte ori este cazul.

În plus faţă de informaţiile personale sistemele noastre colectează în mod automat o serie de informaţii anonime care ne ajuta să întelegem mai bine cum este folosit site-ul şi cum putem să ne îmbunătaţim serviciile. Aceste date includ, dar nu se rezumă la: adresa de IP a computerului cu care accesaţi situl, sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit şi timpul petrecut în sit.

Atunci când vizitaţi situl este posibil ca date despre dvs. să fie colectate şi de părţi terţe ca de exemplu sisteme de contorizare a traficului şi sisteme de publicitate online.

Utilizarea informaţiilor

Informaţiile personale pe care vizitatorii le prezintă pe site-urile noastre sunt folosite doar în scopul în care au fost prezentate în afară de cazul în care noi dezvăluim/publicăm alte utilizări în această Politică în momentul colectării informaţiei. Copii ale corespondenţei trimise de pe site, care ar putea conţine informaţii personale, sunt stocate ca arhive doar pentru păstrare şi back-up. Trebuie să fiţi conştient de faptul că furnizarea prin site-ul nostru a acestor informaţii unui agent imobiliar va avea drept urmare că informaţiile sunt transferate agentului imobiliar şi vor fi aliniate obligaţiilor de securitate ale agentului imobiliar, iar acestea ar putea să nu corespundă cu această Politică de confidenţialitate.

Dezvăluirea/Publicarea informaţiilor

Exceptând unde aţi aprobat (Politica) sau unde dezvăluirea este necesară pentru atingerea scopului în care informaţiile au fost prezentate, informaţia personală poate fi dezvăluită/publicată în situatii speciale, în care noi avem motive să credem că este necesară identificarea, contactarea sau acţionarea legală împotriva oricui dăunează, ofensează sau se amestecă (cu sau fără intenţie) în drepturile sau proprietatea noastră, a utilizatorilor noştri sau a altor persoane cărora astfel de activităti le-ar putea dăuna. De asemenea noi vom face cunoscute informaţii personale când în mod cinstit credem că legea necesită/solicită dezvăluiri.

Securitate

Noi ne străduim să asigurăm securitatea, integritatea şi să protejăm sfera privată a informaţiilor personale prezentate, să revizuim şi să actualizăm măsurile noastre de securitate în concordanţă cu tehnologiile actuale. Din păcate nicio transmitere de date prin internet nu este garantată ca fiind în totalitate sigură.

În orice caz noi ne vom strădui să luăm orice măsuri rezonabile pentru protecţia informaţiilor personale pe care dvs. le transmiteţi nouă sau din produsele şi serviciile noastre online sau offline. Odată ce primim informaţiile dvs. vom face eforturi pentru a asigura securitatea lor în sistemele noastre.

În afară de aceasta angajaţii noştri şi furnizorii de servicii legate de/asociate cu sistemele noastre de informaţii sunt obligaţi să respecte confidenţialitatea oricăror informaţii personale aflate în posesia noastră. Noi nu ne vom asuma răspunderea pentru cazuri/accidente ca urmări ale acceselor neautorizate la informaţiile dvs. personale.

Cu stima, echipa Project Center!!!